Solar gyűjtemény Co., Limited, mint egy profi rattan kerti bútorok gyártója, 2005-ben alakult, és vált egy jól ismert gyártója és exportőre több mint 11 éve. A fő piaca Nyugat-Európában, Észak-Amerikában és Ausztráliában.

A kézművesek tervezett és gyártott termékek hű időtlen művészete minőségi bútorok tervezése és építése. Bútoraink épül, csak a legmagasabb minőségű alumínium és legtartósabb rattan elérhető, hogy erősítse a bútorok, és ez rendkívül képlékeny. SLC bútorok nagy a választék a felületek és a szövet, hogy illeszkedjen minden stílus vagy a beállítás elérhető, és is kínál számos más kiegészítő darab, hogy biztos, hogy fokozza a szabadban élő térben. Ezeket az elemeket meg SLC szabadidős bútor kívül minden más, és rajtunk keresztül vásárol, amikor vásárol a történelem, a minőség és a kiválóság és a bútorok, hogy tart a jövőben. "Minőségi Firstandquot; Mottónk mindig a napenergia gyűjtemény.

Vagyunk büszke-hoz beszerez a legjobb minőségű kézműves, szabadtéri, alkalmi, otthoni bútorok és kiegészítők közvetlen gyári árak, garantált elégedettséget, és az iparág leginkább személyre szabott szolgáltatás szállítási ideje.

Tisztelettel várjuk, hogy látogassa meg a gyári andamp; bemutatóterem!